Графа шашна жена си навръх годишнината от сватбата им: Мария плаче в ефир!

графа5

Графа реши да открехне малко вратата към личния си свят и да покаже цялото си семейство в ефир. А поводът беше повече от страхотен и емоционален!

„Днес с моето момиче Мария имаме 10 години брак и с Ванката Лечев сме подготвили малка изненада“, обяви Владимир Ампов – Графа в „Гласът на България“.

Оказа се, че съпругата му не си е вкъщи пред телевизора, а в публиката заедно с децата. Михаела Филева ги призова да излязат заедно на сцената, но синът на Влади – Крис, отказа. Малката Никол за сметка на това смело седна в треньорския стол на баща си, а Мария седна на мястото на Михаела Филева.

Под акомпанимента на Лечев Влади Ампов изпълни акаплено част от новото му парче „Огън“, а емоцията в гласа му просълзи Мария. По време на изпълнението Никол не спря да удря червения бутон на стола, давайки знак на баща си, че за нея е минал най-важния кастинг – този на добър родител. Певецът се втурна да я гушне, а после се прехвърли на по-голямото си момиче.

„Честита годишина, бейби!“, разцелува Графа Мария и й поднесе елегантно бижу в кутийка, пише HotArena.net.

Всичко това зрителите на bTV ще видят тази вечер след 20:00 ч. Тогава ще станат ясни и новите попълнения в отборите на Графа, Михаела, Камелия и Лечев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ