Вдовицата на Стефан Шарлопов направи голяма промяна! (СНИМКИ)

Стефан Шарлопов

Измина малко повече от година откакто бизнеменът Стефан Шарлопов издъхна внезапно в съня си. Кончината му потресе не само голямото му семейство, но и цяла България.

Вдовицата на бизнесмена направи голяма промяна.

Ослепителната красавица Боряна дълги години бе блондинка.

Тя смени профилната снимка в личния й фейсбук профил. От фотоса стана ясно, че вдовицата на Шарлопов вече не е с толкова руса коса. Боряна смело е потъмнила косата си. Промяната в Боряна се харесва на всичките й онлайн приятели, които я окуражават за новата прическа и й обясняват колко още по-красива е станал.

Вчера пък Боряна показа как е прекарала един от почивните й дни. Тя сподели снимка, над която написа „Днес нека изберем да сме добри! Злото се побеждава само с добро. Нека да имаме вяра в любовта. За всеки от вас една прегръдка от мен. Хубав ден, приятели!!!”.

Вдовицата на Шарлопов не сподели къде точно е правена снимката, но по всичко личи, че е на един от големите ни зимни курорти. Какво винаги Боряна изглежда усмихната и красива. / jenata.blitz.bg

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ