Майка с трогателен призив: Върнете ми само кичура на покойното ми дете

f2fe4b7433981cb0e02f1ed9ccdafa31_big

Млада майка отправи отчаян апел към крадец, задигнал дамската й чанта – да върне кичур коса, който е единственият спомен от покойната й дъщеричка, съобщава Би Би Си.

2-годишното момиченце на Кирсти Болдуин – Ели Луиз, починало внезапно преди шест години от бронхопневмония. Младата жена запазила кичур руса коса като спомен от детето си и го носела непрекъснато със себе си в портмонето си.

„Детето ни почина внезапно и кичура коса е единственото, което ни остана от нея. Освен дрехите, с които беше в нощта, в която почина“, разказва почернената майка. Багажът й обаче бил откраднат от предната седалка на колата й в Грейтър Манчестър, пише „Новини Лондон“.

От полицията заявиха, че в дизайнерската чанта е имало таблет, голяма сума в евро и портмонето с кичура руса коса. 35-годишната жена обаче заявила, че не иска друго, а само „последния спомен“ от дъщеря си. Полицаите призовават крадците: „Кичурът коса е най-ценното за тази майка. И с нищо не би могла да я замени. Молим, върнете я!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ