Няма такова зверство: Клаха 22-годишен мъж при сбиване!

полиция

Мъж на 22 години е намушкан с нож при сбиване в село Якимово, няма опасност за живота му. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана. Сигналът е подаден на 24 март около 14,.20 часа на тел. 112 от 40-годишна жителка на село Якимово.

Тя съобщила за възникнал битов скандал същия ден около 14,00 часа в дома ѝ между 22-годишния ѝ син и 63-годишен, който прераснал в сбиване. Впоследствие по-възрастният мъж нападнал по-младия с кухненски нож, като му нанесъл прободна рана в областта на корема. Пострадалият е транспортиран от ЦСМП – Вълчедръм до МБАЛ – Монтана, където е опериран и настанен на лечение. Без опасност за живота е.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство в РУ – Лом. 63-годишният е задържан за срок от 24 часа в РУ в Лом. Работата по документиране на престъплението продължава в Участък Якимово.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ