Герберастията е по-тежка и от педе.астията! Медиите на Бойко и Цецо се замерят с ползвани капути

бойко борисов, цветан цветанов, андрей

Настана време разделно в ГЕРБ. И се разбра, че герберастията е по-тежка и от педе.астията! Особено, когато тежък развод си дават двамата най-видни герберасти – Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Бившият физкултурник уж се е скрил в Щатите, но от там насочи медийния си лайномет срещу Борисов. Всъщност целта уж е Томислав Дончев, дето единствен се изказа срещу Цвъки, но за всички е ясно, че Цветанов помпа медиини мускули пред премиера преди битката утре на Изпълнителна комисия.

Бойко не остава по-назад. И Недялко ги ниже от сутрин до здрач, все по адрес на отлюспения играч. Все пак 60 000 лева на месец са си 60 000 лева на месец. Въобще замрят се бившите приятели с капути, пардон, с медии, които доскоро са ползвали заедно.

Преди много години бях в кабинета на Валентин Михов, когато му се обади Бойчан (така Вальо май единствен и до днес нарича Борисов). Помоли го да вкара неговия Цецо в БФС, да почне да му прави имидж, че ще му трябва в политиката като разпознаваемо лице. По онова време Бойко беше кмет, а Цецо даже в „Артекс“ не го знаеха. Та след два часа пристигна Цветанов, потропа на вратата на Вальо и се представи: „Г-н Михов, Бойко Борисов ме праща“. След още час Боби Михайлов го назначи за шеф на СТК, там щял Цветанов най-малко да пречи: „Най-много да се обърка да премести Славия – Левски от неделя за петък“.

Сещам се за това, защото днес в ролята на Борислав Михайлов е Бойко Борисов. Той трябва да сложи Цветанов на пост, на който най-малко ще му пречи. Само, че онзи едновежд Цветанов, дето потропа на вратата на Михов, няма нищо общо с днешния американски богомолец, барикадирал се в партията. И това го показва точно медиината атака срещу Борисов.

Сайтът „ТопНовини“, прочул се с безплатните вестници в метрото във възхвала на ГЕРБ и Цветанов е един от рупорите. Интересно е, че зад него стои адвокатът на опосумите Иван и Андрей, хора от схема, прочула се с милиони усвени пари от различни ведомства на ГЕРБ. По-интересното е, че от там наднича и фигурата на Нико Тупарев, основен организатор на предизборните кампании на Цветанов. А говори се и основна каса на тях…

В атаката по Дончев и Борисов се включи и „Новини“ на Стилиян Шишков Същият навремето, когато беше пират №1 в интернет-пространството, бе недосегаем дори за хората на Явор Колев от ГДБОП, защото се оказа, че плаши всички с…Цветан Цветанов.

И други медии, близки до ползваните облаги от Нико Тупарев, се надигнаха в защита на Цветанов, което би трябвало да подсказва на Борисов само едно – няма как предизборната каса повече да е в Цецо.

Затова в четвъртък освен да избере пост на Цв., трябва да намери начин и как да му отнеме главната сила – предизборните пари. Че сега Тупарев и Цветанов ги ползват не по предназначение, види се.

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ