Бойко Борисов изригна: Не съм упълномощавал Велева да коментира съдбата на Цветанов! Като има нещо, ще го кажа на всички

бойко борисов, цветан цветанов

Журналистката Валерия Велева описа картинно в студиото на Нова телевизия как „пада главата“ на Цветан Цветанов, взета от Бойко Борисов.

До нея анализаторът Георги Харизанов, един от мозъчния тръст на ГЕРБ, мълчеше и не опонираше. Това създаде усещането, че Велева говори от името на премиера и като човек, детайлно запознат с драмата в ГЕРБ.

В същото време в момента е известно, че сайтът на журналистката е близък до президентството.

„Премиерът е провел лични телефонни разговори с всички членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, като е обосновал своето предложение Цветан Цветанов да напусне парламента и да остане зам.-председател на ГЕРБ, който да отговаря за структурите. Имало е задълбочен разговор. От всички членове само Пламен Нунев е застанал на позицията на Цветанов“, обясни Валери Велева.

„Не съм упълномощавал Валерия Велева да говори в студиото на телевизията. Като има да съобщя нещо важно, ще го направя пред всички, а не ПРЕЗ Валерия Велева“, коментира пред колегите от ПИК премиерът Борисов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ