Нинова даде прогноза какво ще се случи, когато Цветанов си отиде!

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

Дори Цветан Цветанов да си отиде, както явно ще се случи, ще дойде друг. Това каза на брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщава „Фокус“. 

„Една седмица цяла България се занимава с апартаментите на властта. Гадае се каква ще е съдбата на Цветан Цветанов, как Бойко Борисов ще реагира и ще реши проблема“, коментира тя. „Няма как Борисов да реши проблема, защото „Апартаментгейт“ е следствие, не причина“, заяви Корнелия Нинова.

„Проблемът е в изградения модел на управление през последните 10 години“, обяви лидерът на левицата. „В последните 10 години всички правителства и мнозинства приемат лобистки закони в интерес на определени олигарси, които им се отблагодаряват дали с пари, дали с апартаменти“, посочи Нинова.

„Втората характеристика на управлението е политическият рекет – дали да му го откраднеш, или да ти плати в апартамент“, допълни тя. „Какво се случи с първите апартаменти на Цветанов, а с апартамента на Горанов – нищо“, изтъкна лидерът на БСП. „Защо съдим, че Цветан Цветанов си отива – четем написаното в медиите. Нямам друга вътрешна информация“, каза още Корнелия Нинова.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ