Скандални снимки! Шефът на „Артекс“ е мъжът до Лиляна Павлова!

лиляна павлова, йорданка фандъкова

Че „Артекс“  е фирма, приближена на властта, вече не е сензационно откритие. Но, оказва се, мащабите на това „сътрудничество“ далеч надхвърлят пределите на отечеството.

Многозначителен е един факт. По време на българското европредседателство влиятелното британско издание „Икономист“ организира мащабна бизнес среща в София. И коя мислите беше фирмата, която българското правителство лансира и препоръча като солиден икономически фактор? „Артекс“, разбира се.

Нещо повече, босът на фирмата бе на почетния президиум до министър Лиляна Павлова!!! Там е и евродепутатът Мария Габриел.

Става дума за събитието на списание Икономист „Светът през 2018“ (Economist World in 2018 Gala dinner), което се проведеа в София. Емблематичните ежегодни гала-вечери The World In на изданието се провеждат в различни точки по света.

Министър Павлова представи приоритетите на правителството пред участниците във форума, който събра българският и световен бизнес в зала 3 на НДК. Интересното е, че гостите бяха разположени в залата, а а Пламен Мирянов – на президиума! Нещо повече, самият президиум е брандиран с логото на строителната фирма!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ