Дясната ръка на Цветан Василев: Във Виена ми каза нещо, което ми съсипа живота

Цветан Василев

Цветан Василев предаде мен и всички хора. Той е предател. Това каза главният свидетел по делото „КТБ“ Бисер Лазов пред журналисти в спецсъда, където от вчера го изслушват.

„Отношенията между нас с Василев се изграждаха на доверие. С години ние му вярвахме и го следвахме, както апостолите са следвали Христос. Когато дойде моментът той да извърши своя път и да отиде на своята Голгота, той избяга и ни предаде. Целият живец съм си дал за Цветан Василев и се почувствах предаден от него, когато виждах как се отрича от всички хора, които му вярваха и са работили с него“, каза още Лазов.

„На 20 юни, петък, банката беше затворена. На 23 юни аз бях във Виена при Цветан Василев. Занесох му документи, поговорихме си и тогава ми каза, че няма никакво намерение да се върне и каза нещо, което ми съсипа живота“, завърши Лазов и не поиска да говори повече, защото все още не е разказал този епизод пред съда.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ