Докато Ламбо бори болести, племенница го изненада със снимка, в която си показва циц.те (ФОТО)

13

Лекари забраниха на актьора Стефан Данаилов да говори повече от 15 минути на ден по телефона, твърди „България Днес“. Въпреки че Ламбо е добре, закрепил е физиката и духа си, репетира с пълна сила вкъщи, актьорът много внимава с излизанията навън, както и с хората, които идват при него, да не са болнави.

„Стефан си е такъв. Добро момче. Чуваме се често с него по телефона, въпреки че лекарите не му позволяват да говори много. Но той е изключително верен човек, не само на приятелите си, а и на партията. Преди да почине, баща му Ламби го бе заклел да остане с вярата в БКП, респективно БСП. И той изпълни неговата заръка. А относно приятелството – ние двамата с Климент Денчев го бяхме взели под крилото си във ВИТИЗ“, сподели колегата на Мастера – Славчо Пеев.

Междувременно репетициите за връщането на големия ни артист на сцената на Народния театър продължават с пълна сила. Премиерата е на 2 май. В артистично-изискания си хол – целият в снимки на жена му Мери, икони и картини на бойния му другар от юношеството Михалис Гарудис, Ламбо чете и играе пиесата „Актрисата“.

Извън репетициите колегите на Ламбо се забавляват и с провокативни снимки. Именно на такава племенницата на Данаилов – Роси, се щракна с актьора Димитър Баненкин със заголена гръд с предизвикателна усмивка. „Връщам Мастера на сцената и много се радвам за това“, сподели ни Обрешкова.

В пиесата Ламбо ще играе швейцарския банкер Чарлз, безумно влюбен в отдавна преследваната от него театрални примадона Лидия, в чиято кожа пък влиза Аня Пенчева. Професорът е постановчик на спектакъла, а племенницата му Росица Обрешкова е режисьорът. Край трапезата, всекидневно отрупана с първокласни питиета, баници и мезета, думички четат и студентите на Мастера от различни випуски – Иван Панев, Ненчо Илчев, Павел Иванов, Кирил Ефремов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ