Жорж Башур позлати Емилия: Певицата подкара „Бентли“ за 700 бона! Ето какво още й подари за рождения ден

Емилия Жорж

Най-големият джакпот в живота си уцели Емилия с решението си да стане съпруга на бизнесмена от сирийски произход Жорж Башур. Звездата на „Пайнер“ винаги е била обгрижвана от мъжете си, но щедростта на настоящия й съпруг преминава всякакви граници, пише ПИК.

Миналата седмица, на 21 март, Емилия имаше рожден ден. За подаръците, които получила от Башур, си мечтаят всички кифли и златотърсачки, но малко са щастливките. Влюбеният Жорж е изненадал половинката си с ключовете за поръчков джип „Бентли“, пристигнал буквално преди дни от арабските страни.

Черният звяр е най-скъпата кола, която изпълнителката на „Завинаги“ е шофирала. Според познавачи на луксозните автомобили за Бентлито Башур се е изръсил най-малко 350 хил. евро. Автомобилът бил фрашкан с екстри, за да може Емилия да пътува комфортно с него на участията си из страната. Освен задължителният кожен салон, джипът разполагал с телевизори, мокър бар, хладилник, падащ таван, автопилот и още една камара благини.

Миналия уикенд семейството пътувало до Черноморието, за да тества новата придобивка. Бентлито обаче не е единственият подарък на Жорж за рожденичката. Във фризьорския салон Емилия се похвалила, че заминава с любимия си на обиколка из Европа. Башур организирал романтично пътешествие, по време на което ще обиколят 6 държава, като във всяка ще останат за по 3 дни.

Отделно, на самия рожден ден, Жорж организирал парти за звездата, на което я изненадал с гигантски букет от червени и черни рози, от който излиза огромен микрофон, също декориран с цвета (виж на колажа – б.р.). Цялата композиция изобразява сцена с микрофон. Сумарно, за купона, пътешествието и новия джип милионерът вероятно се е изръсил с поне 800 бона.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ