Борисов за скандала „Кум гейт“ Лозан Панов: Разследвайте!

Бойко Борисов

Лозан Панов трябва ли да подаде оставка по примера на Цецка Цачева и Цветан Цветанов и трябва да се разследва цялата история около имота му и как се е облагодетелствал? На този въпрос на колежката Ива Николова от ПИК отговори по категоричен начин днес премиерът Бойко Борисов на брифинга след срещата със СДС.

Преди ден, че босът на оскандалената фирма „Артекс“ е кум на шефа на ВКС Лозан Панов, а жената на магистрата Елисавета се е сдобила с апартамент от над 170 кв. за под 100 хил. лв.

„Една седмица малко ли беше, а сега искате да ме карате да коментирам Лозан Панов?

Ние в ГЕРБ понесохме изключително тежък удар. Ако мислите, че ни беше лесно да извадим шефа на парламентарната ни група…

Знаете ли колко хора ми звъняха да ми кажат да не го правя и да си пазя хората като Корнелия.

Това са тежки решения, но те показват как трябва да се действа. Има грешка, но има и прошка“, обясни министър-председателят на въпрос на ПИК TV за апартамента, който си е закупила жената на Лозан Панов от „Артекс“.

„Оставям медиите да се занимават с тези разследвания“, добави още той.

Източник: „ПИК“

2 comments

 • Ачо циганина

  28.03.2019 at 12:56

  Това лайно Ива Николова само смърди на лошо около микрофоните. Да каже колко пари излапа от КТБ на Цветан Василев а не да се крие като пръдня у гащи….Грозна и проста нагаждачка.

  Reply

 • Коста Петев

  28.03.2019 at 13:33

  Да им пикая на цялата ПИК, барабар с дилянпеевската и недялковската сган. Тази мръсна паплач в лицето на гореспомената уж агенция трови главите на обикновените хорица с гнусни лъжи. Няколкото вестника на дебелото прасе Д.Пеев, телевизията му Канал-3 и сайта БЛИЦ не спират помията и лайната срещу един честен и почтен човек, какъвто е Лозан Панов. И сега, видите ли, Панов също е сред апартаментажиите. И бръмбарите разбраха, че Лозан няма нищо общо с тази далавера, но мръсниците пеят ли пеят арията на клеветата.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ