Кубрат Пулев: След 3-4 месеца ще имам нов мач

Кубрат Пулев

Претендентът за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев обяви кога очаква да бъде следващият му двубой на професионалния ринг.

“Боб Аръм ми каза, че трябва да се бия скоро и да побеждавам още, каза ми само да си избера в кой град да се бия. Щастлив беше, защото стана зрелище, българи напълниха залата и от “Топ Ранк” се изкефиха максимално. Не ме притеснява нито Джошуа, нито Уайлдър, нито Фюри. Защо не от Оскар Ривас, който е мощен и няма загуба, а ме победи на Олимпиадата. Аз нямам никакъв проблем с когото и да е.

Сега ще махна шевовете вкъщи с една ножица, аз все пак съм истински български мъж и съм корав. Само една седмица ми трябва почивка, но може би ще са малко повечко, защото тази аркада си влияе. След 3-4 месеца очаквам следващия двубой, най-вероятно ще е в Ню Йорк”, сподели Кобрата при кацането си на летище “София” след нокаута над Богдан Дину в Коста Меса.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ