Ръководството на ЦСКА убеди: Юлиян Инджов остава в клуба

Заснемане

Буквално преди минути ръководството на ЦСКА направи изявление чрез официалния си сайт.

В него шефовете на клуба убеждават, че отношенията между собствените на клуба Гриша, Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков са стабилни и няма сътресения.

Това изявление идва след информация от днес сутринта, в която родна медия твърдеше, че г-н Инджов е решил да напусне „червените“.

Ето и цялото съобщение публикувано в официалния сайт на „армейците“:

Армейци,

след поредните „fake“ новини в медийното пространство сме длъжни да уведомим всички наши фенове, както и спортната общественост, че в клуба ни няма никакви сътресения в отношенията между собствениците Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, прехвърляне на акции и дялово участие между тях, оттегляне от поетите ангажименти и партньорство и каквито и да било процеси, които ще попречат на ЦСКА да продължи да върви смело по пътя на възраждането и завръщането си на върха. На дневен ред сега ни предстоят важни спортни битки – за Купата и първенството. Всичко останало върви по план и подобни спекулации няма да ни спрат да постигнем целите си!

От ръководството на клуба


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ