Голяма мъка тресе живота на Любо Нейков, направи огромен жест към покойната си майка!

любо нейков2

Година след внезапната смърт на майка си Любо Нейков продължавал да бъде съсипан.

Актьорът спазил обичая и поръчал паметник за гроба й точно за черната годишнина. Съграждани на комика от Червен бряг, където до последно живя и почина майка му, разказват, че той не пощадил средства за монумента и дал близо 10 000 лева, писа „Ретро“.

Откакто Цеца Нейкова си отишла, Любо все по-рядко се отбивал до родния си край. Когато имал път натам обаче, задължително минавал да запали свещ на гроба й и да си поговори с нея. Докато била жива и здрава, той бил отговорен и любящ син, който гледал родителите си като писани яйца.

Носеше ги на ръце и много страдаше, че е зает и няма повече време да е с тях. По празници обаче редовно си идваше насам с жена си Гинчето и дъщеричката им. Цецка си боготвореше снахата и внучката“, коментират хора от родния град на Нейков.

За помена цялото семейство щяло да се прибере заедно с бащата на Любо, който изкарал зимата при сина си в апартамента му в София, защото не бил в цветущо здраве, вдигал високо кръвно, а и му било самотно без съпругата.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ