Корнелия Нинова обяви как е взела своя апартамент и отвърна на ГЕРБ за Йончева!

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

ГЕРБ постигнаха едно „съвършенство“ корупцията вече да е заложена в закона. Нарушенията на правилата да са заложени в закона. Това заяви в ефира на Нова тв председателят на БСП Корнелия Нинова. 

„Всеки е свободен да коментира както си иска. Нашето мнение, е че законът трябва да е над всичко и да не е в услуга на една или друга партия“, коментира още Нинова.

„Досега говорих за върховенство за закона, а това казва, че всеки е невинен до доказване на противното. Наказателната процедура нека се води. Не знам обаче дали ще се води. Елена Йончева не е била в управляващи сила, в периода, по който тя е обвиняема за едни пари. Цветанов е обвиняем за злоупотреба с власт“, коментира лидерът на БСП.

Кой е назначил проверки на фирмата „Артекс“? – Цветанов. Как КПКОНПИ разследва г-н Цветанов и други, след като самият председател е под съмнение за такива имотни сделки.

През 2004-та, когато придобих моя апартамент, не съм била в политиката. Много е важно дали си злоупотребяваш с власт. Оставките имат смисъл, ако променят нещо, но 10 години гледаме един и същи театър“, каза соцлидерът.

„Кога един политик ще влезе в затвора?“, попита Нинова.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ