Кобрата го загази! Репортерката ще го съди, нае известната адвокатка изправила се срещу Тръмп, Чарли Шийн и други!

2111845180

Репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши нае известната адвокатка Глория Олред, която да я защитава в съда. Суши, която бе целуната от Кубрат Пулев след победата му над Богдан Дину в Коста Меса, ще търси правата си, след случилото се на боксовата гала, информира TMZ.

77-годишната Глория Олред е известна с това, че се бори изключително активно със защитата на правата на жените. Малко по-късно днес Олред ще даде специална пресконференция по случая.

Адвокатката също така е известна като една от жените, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, въпреки че дъщеря ѝ е част от адвокатския екип на продуцента.

Олред не е бягала от светлината на прожекторите и поема дела срещу хора с голяма власт. Тя е адвокат на 33 жени, които обвиняват Бил Козби в сексуален тормоз, и жена, която има подобни обвинения срещу Доналд Тръмп, малко преди той да стане президент. Освен това се е изправяла срещу Чарли Шийн, Тайгър Уудс и Еди Мърфи. Олред се е занимавала с дела за дискриминация към малцинствата.

В интервю за „Гардиън“ от миналата година, Олред споделя, че не си е взимала почивка от средата на 80-те години. Миналата година Netflix пусна документален филм за работата и живота ѝ.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ