Ето с кого се гушка нощем Диана Димитрова от „Откраднат живот” (Снимки)

Image_6660504_128_0

Откакто е с ултра къса прическа Диана Димитрова или както е по-известна като д-р Огнянова от хитовия медицински сериал „Откраднат живот”, е по-откровена отвсякога. Редовно споделя какво й се случва, както в професионален, така и в личен план, където наскоро разбрахме нещо безкрайно любопитно – с кого се гушка чаровната актриса всяка нощ.

За изненада или не на мнозина, до Диана Димитрова всяка нощ и всеки ден, когато си е у дома, е любимият й котарак Врубел. Освен, че обича да споделя завивката си с него, да си играе и да го храни, актрисата обича и да излиза с домашния си любимец навън, където го разхожда с ефектна каишка.

„Няма нужда от анализ. Врубел е котка, аз съм човек”, пише кратко и ясно Диана под една от снимките, на която се вижда как котаракът й се катери по едно дърво, докато стопанката му запечатва момента.

Неотдавна една от най-магнетичните актриси в „Откраднат живот” сподели, че е научена как се живее и именно заради това любовта й към Врубел е толкова чиста. „Щастлива съм, че баба и дядо ми показаха какво е да живееш „просто”. Просто да обичаш, просто да си тук и просто да се радваш на малките моменти. След дълъг снимачен ден за мен е истинско щастие да усещам любовта на Врубел и Спарчио, да се намажа обилно с крем и да пия чаша червено вино. И да бъде тихо!”


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ