Калин Врачански с шокиращо признание в национален ефир: Имам сериозен здравословен проблем

1553844362-image-4267036-128-0

Актьорът Калин Врачански гостува тази сутрин в предаването по Нова телевизия „Здравей, България“.

Интересното е, че той се появи с тъмни очила в ефир и вся малко смут. Врачански побърза да обясни на водещия Виктор Николаев защо е с тъмни очила по това време на деня и годината.

„Имам възпаление на окото, извинявай. Не е поведение. Ако искаш да ги сваля, ще трябва да прикрия едното си око“, каза той.

По темата с новия сериал „Господин Х и морето“, актьорът сподели: „Онзи ден ходих със сестра ми да вземем детето й от детска градина. Когато ме видяха, децата започнаха да викат: „Ооо господин Хикс! Господин Хикс“.

Запитан как са реагирали учителките, Врачански се засмя и каза: „Учителките така леко се усмихват“.

Помолен да коментира скандала с Кубрат Пулев и целувката, актьорът заяви: „Някак си смятам, че сме различни нрави. Аз това го приемам като изблик на емоция и не го разглеждам по никакъв начин като сексуален тормоз. Там са друга бира обаче, както се вика, и смятам, че могат да го обърнат в друга посока. Предполагам, че е реагирал твърде емоционално, понеже е победил“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ