Волен Сидеров втрещи: Ще направим риалити, ще оценяваме кандидатите 3 седмици

Волен Сидеров

„Атака“ обявява записване на кандидати за евродепутати, които в продължение на 3 седмици ще показват пред жури и пред аудиторията на телевизия „Алфа“ защо искат да са членове на Европейския парламент. Няма да е нужно да са партийни членове, но ако някой от тях бъде избран, ще влезе впоследствие в политическата формация. Единственото условие е да са навършили 21 г.

Това обяви лидерът на „Атака“ и на парламентарната група „Обединени патриоти“ Волен Сидеров пред журналисти в Народното събрание на въпрос на „24 часа“. Самият той ще е в журито. Отпадна вариантът да сме в обща листа с ВМРО – трябваше да сме или и трите партии, което Валери Симеонов не иска, или поотделно, разкри още Сидеров на въпрос на „24 часа“

„Не може да има намеса. Има си регламент в дипломацията – ноти, разговор с посланици и т.н. Във Въшно трябва да знаят какво трябва да направят, но трябва да реагират по някакъв начин“, настоя Сидеров по турската провокация. ПГ на ОП внесе искане за изслушване на външния министър Екатерина Захариева по скандала.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ