Целунатата от Кубрат – Джени Суши, коя всъщност е тя?

Заснемане

Дженифър Равало вече е най-известната репортерка в САЩ. Поне за близките няколко месеца. Въпреки че дори в нейния роден град Коста Меса, Калифорния, едва ли някой си спомня коя е тя.

Една целувка на Кубрат Пулев я изстреля в орбита по цял свят. Няма издание на петте континента, което да не е отразило скандала след двубоя на Кобрата срещу Богдан Дину в събота. И последвалите обвинения в сексуално посегателство срещу най-добрия ни боксьор.

В Коста Меса Дженифър е Джени Суши, или кралицата на голото суши. Защото от години развива бизнеса си, който е да прави събития, при които гостите ядат японски специалитети направо от телата на красиви девойки. Както би казал всеки, който се занимава с правата на жените – едно достойно и запазващо уважението към тях занимание. Пропито от най-изконните принципи за равноправие.

На много малко партита обаче има и мъже, които да лягат на масите и след това върху тях са аранжирали хапките със сурова риба.

42-годишната Джени отдавна е влюбена в правенето на японския специалитет. И все едно е описана в книга. Тя е озаглавена “Майсторът на суши” и е с доста еротична тематика.

Ето как авторът Матю Тан описва влизането на Джени: Тя е красива азиатка с огромни гърди. Нейният прекрасен задник кара мъжете да мечтаят да я шляпат отзад, докато не почервенее. Устните са напомпани и влажни. Има натурален тен, а кожата е гладка като коприна. Джени е влюбена в Хан. Постоянно мечтае да бъде обладана направо на масата, където се приготвя сушито.” След това описанията са си направо за порноканала.

Матю Тан обаче не е признавал точно коя е героинята в книгата, но съвпаденията са прекалено много.

Точно задните части и невероятният бюст, който е 105 см, са главното оръжие на Джени Суши. Тя твърди, че гърдите са напълно натурални, но някои по-ранни нейни снимки от началото на кариерата като готвач говорят за доста сериозни козметични промени.

Джени е родена на 14 юни 1976 г. и е зодия Близнаци. Висока е 170 см и тежи 64 кг. Със светлокафяви очи. Нейните мерки 105-71-99 са наистина достойни за всеки модел. Носи обувки 40-и номер, а сутиенът е с размер 38С.

В един момент обаче бизнесът започва да запада.

“Тогава една моя приятелка ми предложи да правим нещо ново, по-различно. Нейна бе идеята да се прави голо суши. Тя обаче се хареса прекалено много на хората и в скоро време пробихме дори в Холивуд”, обяснява Джени в едно от малкото интервюта, които е давала, за да промотира бизнеса си.

Цените са доста нормални, което също помага.

Едно парти на нейната агенция SuSheArt може да излезе и до 10 000 долара, което за района на Калифорния е направо уникална сделка.

Тя има и собствен ресторант, където обаче не се предлага голо суши, като там цените също не са много високи.

“Подреждането на парчетата върху голо тяло наистина е изкуство. Все пак трябва да прецениш точно къде трябва да бъдат разположени. В повечето случаи гърдите остават свободни”, коментира Дженифър в друго интервю за основния бизнес, с който се занимава.

Не е ясно защо изведнъж решава да навлезе и в спортната журналистика. Захваща се в малкия сайт “Вегас Спортс Дейли”. Той е описан като необвързан новинарски сайт, който е насочен към всички спортове, шоу и събития в Лас Вегас, на “Вегас Голдън Найтс”, “Рейдърс”, “Лас Вегас Ейсес”, ФК “Лас Вегас Лайтс”, “Лас Вегас Авиейтърс” и други.

Дебютната статия е от 31 януари. Тя е посветена на боксьора Абнер Марес и неговия бой срещу бившия шампион Хюго Руис в Калифорния.

Следват още няколко, преди да дойде нейният звезден миг и срещата с Кубрат Пулев.

Точно от собственика на сайта Майк Диксън тръгна и скандалът заради целувката. Той първи рипна и обяви поведението на Кобрата за недопустимо и раздуха всичко.

Всъщност след интервюто Дженифър няма никаква реакция, а дори се усмихва до окървавения Кубрат в минутите, след като е взела интервюто.

След това по думите на боксьора има доста снимки и видеа, които показват нейното поведение на партито в лобито на хотела, където са били настанени боксьорите.

За промяната на мнението на Джени под нечие чуждо въздействие говори и фактът, че

снимките с Кобрата бяха изтрити повече от 24 часа след т.нар. инцидент.

Преди това в социалните мрежи Джени доста парадираше с близостта си до Кубрат. Тя пусна и видеото, в което българинът я целува след двубоя.

След изявлението на нейния шеф всичко започна бързо да се трие. Снимки, видеа…

Накрая дойде и наемането на известен адвокат в лицето на Глория Олред, която да поиска отнемането на боксовия лиценз на Кобрата.

Малката хартийка струва около 10 долара, но без нея нямаш право да се биеш на територията на щата.

В миналото нямаше обединяваща организация на територията на САЩ. Така боксьори и други състезатели са оставали без права за един щат, но никой не им е правил проблеми за друг.

От тази пролука дори се е възползвал в далечното минало и легендарният ни

борец Дан Колов. Той има проблеми с лиценза си за Илинойс, където са повечето му мачове заради публиката в Чикаго. Тогава е обвинен, че е участвал с чуждо име на няколко двубоя. Това било изрично забранено от правилата на щата.

Колов обаче си вади тапия точно от Калифорния и там продължава да побеждава и кариерата му върви нагоре. След няколко месеца е оправдан и се връща обратно на изток, където има и много българи, които работят по строежите на железопътните линии в Америка.

Точно това е и първата работа на Данчо Колев от село Сенник до Севлиево. Той е забелязан точно на строеж на трасето между източната и западната част на САЩ, за да се превърне в една от най-великите фигури в професионалната борба преди близо един век.

Подобно нещо сега няма как да стане. Защото вече има асоциация по бокс, която обединява всички комисии. И в нейния устав е залегнало, че наказанията са валидни на територията на САЩ.

Всъщност това бе направено като част от борбата с допинга в професионалния спорт. Повечето организации се усетиха, че хванат боксьор и наказан на територията на един щат спокойно може да се бие в друг.

Кубрат Пулев обаче е доста далеч от най-страшните боксьори извън ринга, които дори са влизали в затвора заради различни прегрешения, свързани със секса. И за някои от тях има доста съмнения, както е американската традиция.

Още се споменава расисткият арест на първия цветнокож шампион при свръхтежките

Джо Джонсън. Той взема титлата през 20-те години на миналия век. Тогава властите му спретват активно мероприятие, за да го извадят от играта.

Отива на гарата в Чикаго, за да купи билет на приятелката си, която обаче е бяла.

Там е арестуван и пратен зад решетките за трафик на проститутки. В крайна сметка всичко приключва с освобождаването му след година в затвора. Но след това той вече не е същият и бързо залязва.

Така работата е свършена и той отпада от играта за най-престижната титла.

Майк Тайсън и до ден днешен твърди, че е правил секс по взаимно съгласие с участничката в “Мис Черна Америка” Дезире Уошингтън. Въпреки това през 1992 година той бе осъден на 6 години ефективно и още 4 години условно затвор за изнасилване. Адвокатите му успяха да го измъкнат за добро поведение само след 3. Но и той не се върне в спорта силен като преди и стигна до една титла и едно отхапано ухо на Ивендър Холифийлд.

Венецуелецът Едвин Валеро бе един от най-добрите боксьори за всички времена, като в един момент записва 18 поредни нокаута.

В един момент обаче е пратен в затвора заради сексуално посегателство срещу няколко жени, включително и собствената му съпруга. Само няколко дни след това се обесва в килията си.

Един от най-великите случаи е този с нигериеца Ике Ибеабучи. Той е една от изгряващите звезди в края на 90-те години на миналия век. В 20 мача има победи над Давид Туа и бъдещия шампион Крис Бирд. Той обаче е доказан лунатик, който се обяви за президент на света. Твърдеше, че е обсебен от демони, и няколко пъти бе обвинен в секскуално посегателство.

В крайна сметка бе пратен зад решетките за изнасилване на проститутка, което е просто смешно и трудно доказуемо. В крайна сметка така и не бе потвърдено, че е употребил сила, но заради предните му прегрешения бе естрадиран от САЩ. Повече така и не бе споменат с нещо в световната преса.

Боксът винаги е бил и сложна комбинация между чиста сила, бърза мисъл и още един куп качества.

Заради това спортистите, които го практикуват, често се замесват в скандали. Те са почти ежедневни.

Сони Листън е гангстер от Чикаго. Бъдещият велик шампион е член на една от най-големите банди в града, преди да се качи на ринга.

Като юноша има зад гърба си 19 ареста, но след това започва да тренира сериозно и стига до място в историята на спорта.

Заради скандала с Джени Суши Кобрата може да пропусне следващия си мач в Ню Йорк, който бе планиран за средата на юни.

Просто е невъзможно един професионален боец да не знае до 14 май съдбата си, след което да се хвърли в подготовка и да излезе на ринга.

Минималният срок за подготовка е поне 2 месеца и е свързан с доста лишения.

Добрата новина е, че мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, заговори за мач с Кобрата през април догодина, както се и очакваше.

Кубрат остава официален претендент за титлата на Международната боксова федерация и рано или късно Джошуа трябва да се изправи срещу него. Явно от щаба на британеца са преценили, че трябва максимално да се изчака, за да може Пулев да е по-бавен заради възрастта си.

Джени Суши и нейният щаб обаче показаха перфектен тайминг с атаката срещу Кубрат.

В момента САЩ са полудели по сексуалното посегателство след началото на движението MeToo.

То засегна сериозно и спорта, а не само света на шоубизнеса.

Лекарят на националния отбор по гимнастика Лари Насър бе пратен за повече от век зад решетки, след като бе доказано, че лекувал състезателките от олимпийския отбор със секс.

Бяха разкрити посегателства, и то срещу деца, на знакови фигури в американския футбол, бейзбола и много други спортове.

В последните няколко седмици стартира и истерията около покойния Майкъл Джексън заради документалния филм за неговите странни сексуални желания към малки момченца.

Кристиано Роналдо също очаква процес за изнасилване отпреди 10 години, за което е платил сериозна сума пари, за да се покрие.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ