Мениджърът ка Кобрата изригна: Тази жена си развяваше байраците, имаме 20 свидетели, скоро ще стане страшно

15538723452

Поне 20 души могат да свидетелстват, че 42-годишната американска репортерка Дженифър Равало не е цвете за мирисане и е демонстрирала лековато поведение по време на гала вечерта на мача на Кубрат Пулев с Богдан Дину и на последвалото афтър парти. Това мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев.

Минути след победата, в изблик на радост, все още под еуфория и с бушуващ адреналин, Кубрат целуна журналистката на „Vegas Sports Daily“. Няколко дни след това, Равало реши да даде на съд Кобрата, като на своя страна привлече адвокатката Глория Олред. А междувременно щатът Калифорния отне лиценза на боксьора до изясняване на случая.

Колегите от ПИК се свързаха с Ивайло Гоцев на американския му телефон. Ето как той коментира скандала:

– Смятате ли, че Пулев стана жертва на добре скалъпен сценарии? Дженифър Равало видя ли удобен случай хем да се впише в така модерното движение „Мetoo“ като защитничка на правата на жените, хем да се възползва от този случаи, за да изкара едни лесни пари?

– Абсолютно е така! Кубрат е жертвата, хищникът е ясно кой е. Но този път отхапаха повече, отколкото могат да преглътнат. Защото много скоро цял свят ще види манипулациите на някои движения, които по принцип са с правилна цел, но не са правилно използани. И всеки един иска да се качи на техния влак, но не всеки има причина. Някои хора просто злоупотребяват с това движение и това, което предстои да се разбере, ще освети доста „тъмни сили“.

– Да разбирам ли, че доказателствата, които ще предоставите на изслушването на 14 май пред Спортната комисия в Калифорния, са „бетон“, както се изрази Кубрат в едно свое интерва преди няколко дни?

– Категорично! Из Мрежата вече се завъртяха снимки, които достатъчно красноречиво показват с какви „оръжия“ госпожата борави. Скоро очаквайте много нови факти.

– Предполагам, че тези нови факти са под формата на видео и снимков материал?

– Да, но на този етап не мога да навлизам в подробности. Бъдете спокойни, имаме достатъчно материал, с който да покажем самата истина.

– Тези снимки и видеа от афтър партито ли са и вие лично присътвахте ли на него? Братът на Кубрат, Тервел, твърди, че въпросната „унизена“ репортерка се е целувала с поне още двама души…

– Да, не само аз присъствах, имаше поне 20 човека свидетели, всичко е документирано, заснето… Тази жена цяла нощ си развяваше байраците, ако мога да се изразя така разговорно, вечерта всички я видяха… Много хора бяха възмутени от нейното държание по време на самата гала вечер, включително моите две дъщери, те също я видяха какво представлява. Тя не е жена за пример…

– Опитахме да се свържем и с Кубрат, но на него в този момент едва ли му е до журналисти. Вие разговаряхте ли, след като стана ясно, че заради целувката бе отнет състезателния му лиценз за Калифорния?

– Разбира се, чухме се. Да, лицензът бе отнет административно, но това е временно, до насроченото изслушване на 14 май. Това е нормална реакция от страна на щата Калифорния, тъй като все пак те защитават техните си интереси. Те се застраховат и реакцията им е нормална, преди още да са изслушали и двете страни. Ако не бяха реагирали, щеше да има протести, че бездействат. Но те все още не са чули фактите, които ние ще предоставим. Както ви казах, тепърва предстои изслушване по случая. Знаете, че никой не е виновен, докато не се докаже. Просто имайте търпение, почакайте още малко…

– А притеснява ли ви това, че Равало е наела да я представлява Глория Олред, на който й се носи славата на „питбул“ в професията й?

– Ни най-малко не ни притеснява, напротив – мотивира ни още повече. Ние искаме да излезем срещу възможно най-силния опонент, за да бъде по-сладка победата.

– Как реагираха българите в Америка на целия този шантаж, в който попадна нашият Кубрат?

– Българската общност се обедини в негова подкрепа. Кубрат показа силния български дух на ринга, ние сега ще го покажем извън него и няма да се предадем. Благодаря на всички, които контактуват с нас и искат да помагат!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ