Жорж Ганчев в национален ефир: Бях в клинична смърт

1553934175-clipboard10

В началото на юли месец 2018 година известният политик и общественик Жорж Ганчев бе повален от масивен инфаркт на центъра на София. „Неволята беше в много силен мащаб“, това заяви днес той в сутрешния блок на БНТ по повод неприятния инцидент, който го сполетя миналата година.

„Малко хора оцеляват след това. Може да се каже, че от 167 нямам сърце, 33 имам. Енергията с всяка минута се смалява и много трудно се лекува това, но имам добри лекари“, каза Ганчев.

Той бе категоричен, че много хора са се отнесли много топло и добре към него.

„Само за седем минути при мен пристигна лекар от „Света Екатерина“. Те ме спасиха. Аз бях в клинична смърт“, спомни си бившият политик.

„Не пия, не пуша и не ходя по баровете, а и правя добри неща. Явно има някакво провинение сякаш“, така Жорж Ганчев се опита да намери обяснение за трагедията, която го сполетя, но за щастие преживя.

„Ще му вземат едни сто хиляди веднага. Да му е за урок да не го прави пак. Добре е да целува жени, но не пред камери, а в някой бар. Аз го разбирам напълно, но българския манталитет не вирее в Щатите. Там всичко е пари“, така Ганчев коментира скандала от последните дни с целувката на боксьора Кубрат Пулев и Джени Суши.

За журналистката той каза още: „Работи там из баровете на Вегас“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ