Съдят сина на бившата министърка Долорес Арсенова! Ето какви ги надроби

Долорес1

Синът на бившата екоминистърка от НДСВ Долорес Арсенова – Калоян, отива на съд за хулиганство на пътя. Той изпреварвал, засичал и ругаел други участници в движението, шофирайки червеното си порше.

Софийската районна прокуратура внесе обвинителния акт срещу 33-годишния мъж в петък. Предстои делото да тръгне в районния съд.

Изцепките на Калоян Арсенов започнали около 9,30 ч на 22 септември 2018 г. на кръстовището на ул. “Иваница Данчев” и ул. “Панорамен път” в София. Той бил спрял с поршето си на светофара. Заедно с него пътувал и приятелят му Димитър Андреев.

Когато светнало зелено, Арсенов не потеглил, а махнал през прозореца на другите шофьори да го заобиколят.

Водачът на мерцедеса зад него опитал да го подмине, но точно когато се изравнил с поршето, Арсенов рязко потеглил и го засякъл. След това отпрашил по ул. “Панорамен път”, но няколко пъти спирал спортната си кола на платното, изчаквал мерцедеса да се изравни с него и рязко ускорявал скоростта. Така го засичал и не му позволявал да го изпревари.

Следващият автомобил, който попаднал на мушката на Арсенов, бил “Субару Експресо”.

Неговият шофьор също решил да изпревари непрекъснато спиращото и потеглящо порше, но Арсенов отново не му позволил. Когато двата автомобила се изравнили, Арсенов го засякъл. Субаруто успяло да спре в платното за насрещно движение, идващо от кв. “Княжево”. На пътя се образувало голямо задръстване и в двете ленти. Тогава един от шофьрите се приближил до Арсенов и го попитал защо кара рисково. Той обаче му отвърнал “да изчезва, защото ще го пребие”. Мъжът се върнал в колата си. Арсенов обаче се приближил до нея, отворил предната лява врата и ударил по лицето и рамото шофьора. Тогава жената, която пътувала с ударения водач, излязла от колата и започнала да снима с телефона си. В този момент се намесил и приятелят на Арсенов – Димитър Андреев. Той изтръгнал от ръцете ѝ апарата и го захвърлил край пътя. По-късно стана ясно, че тя е съдийка от ВКС. После Арсенов и Андреев се качили в поршето и изчезнали. Те били открити след три дни.

Името му бе замесено и в стрелба, майка му бе екоминистър 4 г.

Синът на Долорес Арсенова Калоян се замеси в скандал и през октомври 2017 г. Тогава бе задържан за 24 часа заради безразборна стрелба с неговия пистолет по време на купон в заведение в кв. “Лозенец”.

Компанията празнувала раждането на детето на Калоян. По съседните жилищни сгради обаче стрелял не Арсенов, а приятелят му Йордан Златков – син на известния кримигерой от миналото Злати Златев-Златистия. По-късно прокуратурата прекрати делото срещу Арсенов, а Златков бе осъден на 2 г. условно след споразумение. Преди да се ожени, през октомври 2016 г., на Арсенов, който е известен още като Калоян Белия, се приписваха връзки с не една и две фолкпевици и плеймейтки. Той бе сред големите любители на нощния софийски живот. Когато майка му става министър на екологията в правителството на Симеон Сакскобургготски, синът ѝ е на 15 г. Тя остана на този пост 4 г. Сега Арсенова и съпругът ѝ се занимават с частен бизнес в областта на фармацията.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ