Щерката на покойния Шарлопов отправи интересно предизвикателство към българите! (СНИМКИ)

шарлопов дъщеря1

Щерката на Стефан Шарлопов – Ева, се появи в луксозен хотел и отправи много интересно предизвикателно към българите. Според нея е добре всеки от нас да се замисли, а защо не и да се озове там, където е тя в момента.

Всички котки тук са със страхотни родословия. Събрали сме елита на Eвропа. Тук става въпрос за борба по определени стандарти. Това заяви на котешка изложба в хотел „Рамада“ зала „Диамант“ голямата дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Ева.

Сега обаче тя е усмихната и се е заела с нова кауза: „Котките няма да са облечени като манекенки, въпреки че ще дефилират“, обясни Ева Шарлопова.

„Зрителите ще видят както котки, така и щандове на едни от водещите ни фирми в България“, добави тя в ефира на БНТ.

В изложбата ще участват изключително редки породи котки, като за първи път ще видим такива от Швеция, Швейцария и дори Южна Корея, съобщават организаторите на събитието.

Всеки посетил ще може да получи емоционална наслада, а също и квалифицирана информация и помощ за всичко свързано с котките и домашните любимци като цяло./jenata.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ