Това потресе България: Побесняла служителка души дете с качулката му и го налага с юмруци!

Полиция линейка

Полицията във Варна разследва случай на агресия срещу 12-годишно дете от служителка на бензиностанция. „Има подадена жалба на 17 март от майката на пострадалото момиче, по която се прави проверка. Изясняват се детайлите във връзка с инцидента. Образувана е и преписка“, съобщиха от ОД на МВР в морския град.

Майката алармирала първо на телефон 112, а след това подала и жалба в Трето РУ на МВР – Варна, казаха още от полицията.

Пострадалото дете е прегледано от лекар, направено му е електро-енцефелограма.

Според местния сайт novavarna.net. жената живеела в местността „Ментешето“ край Варна и алармирала за агресията над нейната 12-годишна дъщеря, като неприятният инцидент се е разиграл на бензиностанция в квартал „Владиславово“.

Според разказа й, четири деца на възраст между 11 и 13 години, сред които са нейната дъщеря и племенницата й, излезли на разходка с велосипедите си, но гумата на едното от тях спаднала. Децата се насочили към най-близката бензиностанция, за да я напомпат, но там били посрещнати от невежлива служителка, която започнала да им крещи. Казала им, че нямат работа там, след което ги изгонила от района на бензиностанцията.

Разтревожени и уплашени хлапетата я извикали и жената пристигнала с колата си на място. Там взела устройството, за да напомпат гумата на колелото, станало повод за разправията. Същата служителка обаче се приближила към нея, изтръгнала маркуча от ръцете й и започнала да я блъска пред очите на другото й 2-годишно дете, което било в колата.

„Ще ви убия, махайте се от обекта ми“, крещяла побеснялата жена. Преди това, на път към майката, бензинджийката хванала дъщеря ѝ за качулката на якето и започнала да я души и удря с юмруци по главата. В беса си тя блъснала и племенницата й. Според служителката, децата я предизвикали, употребявайки нецензурни думи.

Възмутената майка се свързала след инцидента и с управителя на бензиностанцията. След като разбрал какви ги е вършила служителката му заявил, че тя ще бъде уволнена. Според него, това не е първото оплакване срещу нея за подобни прояви на неоправдана агресия.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ