Горещо: Бившата на Румен Радев се опъна! (СНИМКА)

7086e514aee0f22283d8ea426016e995_L

Първата съпруга на президента Румен Радев се е подложила на козметични интервенции, за да освежи външния си вид. Банкерката Гинка Кесякова е изгладила до съвършенство бръчките по челото си – ефект, който е невъзможно да бъде постигнат само с помощта на луксозна козметика и здравословен начин на живот.

Покрай новата си тръпка с неизвестен и по-млад от нея господин, с когото Кесякова е засичана в последно време, тя прибягнала до изключително нашумелите в момента филъри, с които освежила кожата на лицето си. Само с няколко инжекции ботокс тя е успяла да постигне поразителен ефект и в момента изглежда поне 10 години по-младолика. Макар да е привърженичка на естествената красота, бившата жена на Радев движи в компанията предимно на фризьорки и гримьорки, които са нейни дългогодишни приятелки. Именно те я открехнали за иновациите в козметичния бранш и я навили да се подложи на така модерната процедура. Ефектът при нея щял да е забележим в следващата 1 година, защото тя не била пушачка, за разлика от съперницата си Десислава Радева, което гарантирало по-дългото задържане на ботокса под кожата.

До по-големи крайности обаче Кесякова нямала намерение да стига, защото поддържала отлична форма с редовен спорт и природосъобразно хранене. Банкерката е почитателка на екстремното колоездене и заради хобито си се е обзавела с велосипед за професионалисти и специализирана екипировка. В момента климатичните условия не са подходящи за това, но Гинка не е преустановила физическата си активност и се възползвала от последните дни на ски сезона, за да се спуска по пистите на Витоша. В любов към спорта тя възпитава и децата си от Румен Радев. Известно е, че синът му Георги е сред младите футболни надежди с амбиции за кариера извън България. Дъщеря му Дарина пък практикувала гмуркане, но напоследък то отстъпило пред другата ѝ страст – театъра. Тя е част от училищна трупа, с която непрекъснато обикалят света, за да участват във фестивали и конкурси. Последните изяви на президентската щерка бяха в Москва.


Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ