Синоптичката Гери Малкоданска обяви много мрачна новина за Великден! (СНИМКИ)

гери малкоданска

Най-ниските температури през април месец ще са от минус 2 градуса до 29 градуса. Температурите ще са около и малко под нормите. Това заяви синоптичката Гергана Малкоданска, пременила се в красив розов костюм в тон с пролетта и хубавото време.

„Април винаги може да ни изненада. Това е месецът, който се свърззва с увеличаване на слънчевите часове и по-високи температури. Никога не е изключено нахлуването на студен фронт и снеговалежи. Много е характерно за април денят да започне слънчево, но да завърши с буря“, споделя тя.

„От 1 до 5 април ни очаква слънчево време. На втори април само ще има понижение на градусите“, обясни тя.

„Между 6 и 10 април ще има захлаждане и превалявания. Ще има повече дъждовни дни“, предупреждава Малкоданска.

Тя разкри и какво ще е времето по Великден: „Почти всяка година на Великден вали. Тази година прогнозата също е такава, но както казах, това е нещо обичайно“, заяви тя.

„Между 11 и 12 – между 15 и 18 април ще има повечко превалявания в страната. Тук ще усетим това, за което вече говорих – сутрин ще е топло, а следобед ще вали“, заяви Малкоданска.

По думите й между 20 и 30 април ще има по-високи температури.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ