Не е за вярване какво се случва с Божо от Hell’s Kitchen! (СНИМКИ)

Божидар Делчев

Трима от най-известните участници от първия сезон на кулинарната надпревара Hell’s Kitchen развиват ресторантьорски бизнес в столицата, това са – най-младият участник в шоуто Божидар Делчев – Божо, победителят Дани Спартак и сребърният медалист Филип Спасов, пише „Телеграф“. 

Преди броени дни Божо ,както мнозина познават емоционалния столичанин се похвали с новооткрит уличен бар. В личния си профил в социалната мрежа ‘“Фейсбук“ той сподели официалната страница на заведението, а приятелите му побързаха да харесат и споделят допълнителна информация. Майсторът на топлата кухня рядко говори за любовния си живот, но винаги споменава, че жената до него го вдъхновява и това е една от причините да реализира всичките си цели в кулинарната сфера.

Филип Спасов разочарова голям процент от зрителите с отпадането си на финал. Второто място се оказа стимулиращо за талантливия готвач, който обърна гръб на семейния ресторат за френска кухня във Варна и отвори хлебопекарна в столицата. Макар силната страна на Филип да са десертите, ток е категоричен, че се справя не по-малко добре с тестените изделия. Повечето асортименти ще са по рецепта на Спасов.

Големият победител от първия сезон на Hell’s Kitchen Дани Спартак сподели за идеята да отвори свой ресторант. „Захванал съм се със един семеен проект. В началото на пролетта с жена ми ще отворим ресторант в центъра на София. Спестявам, паричната награда от Hell’s Kitchen продължава да стои в банката. Тези пари са заделени за образованието на Никола – синът му. Ще представлява малък семеен ресторант. Ще работя със Светла. Форматът ни сближи, в момента също готвим заедно. Искам да работя с нея, един вид тя да ми е дясната ръка. Знам, че мога да разчитам на помощта й. Сработваме се, тя е от малкото хора, с които не прекъснах контакт след края на шоуто“, споделя Дани

Снимка: nova.bg


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ