Извънредно! Арестуваха българин в Гърция за трафик на дрога за милиони евро!

Полиция гърция
Гръцката полиция арестува българин за трафик на наркотици на стойност над 7,3 милиона евро. Проследяват контактите му в Гърция. От отдела за борба с организираната престъпност разследват дали българинът е част от международен канал, предаде БЛИЦ.
Българският гражданин е на 31 години и е задържан на пристанище Игуменица с наркотични хапчета,чиято стойност е над 7,3 милиона евро,съобщават от гръцката полиция. Българинът е пренасял каптагон в специален тайник в личния си автомобил.

Хапчетата са открити в багажника на колата в газовата уредба. Полицията не е имала предварителна информация за този пренос, личи от изявлението на властите, които разследват дали наркотикът е внесен от Турция, или българинът е извършил нелегален внос от друга страна.

Разкритието става при рутинна проверка на пътниците на ферибота за Италия, като специално обучени кучета са реагирали при преминаване на българската кола. Задържаният наркотрафикант е в полицията в град Игуменица.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ