Трагедия събуди България в понеделник, трима души останаха завинаги на магистрала АМ „Тракия“

полиция

Снощи в късните часове е получен сигнал за тежък пътен инцидентсъпроводен с пожар в района на 89-ти километър от АМ „Тракия“.

По първоначални данни водачът на лек автомобил „Нисан“ със сливенска регистрация е шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък. Загубил е управлението над автомобила, той е преминал през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт, пише „Блиц“. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на реката преминаваща оттам и се е самозапалил. Към мястото незабавно са насочени екипи на сектор „Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик, две линейки на „Спешна помощ“, служители на „Автомагистрали “ АД.

По данни от служителите пристигнали първи на местопроизшествието в автомобила са пътували пет човека. Трима от тях са загинали, а мъж и малко момиченце са транспортирани в МБАЛ – Пазарджик с различни травми и наранявания. Пожарът, предизвикан от катастрофата, е овладян от пожарникарите, тъй като наблизо има няколко бензиностанции. Работата по изясняване на случая продължава, предстои да се извърши оглед.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ