Звезда на ЦСКА с тежка контузия – спукана капсула на глезена

payimage2 (2)

Левият бек на ЦСКА Ангел Лясков бе заменен още на полувремето при победата с 1:0 над Черно море. Бранителят не се представи на ниво, но той има и здравословен проблем, който е сериозен и може да го извади от игра почти за месец. Не е изключено младокът изобщо да не се завърне на терена до края на сезона.

21-годишният ляв бек има спукана капсула на глезена, което налага дълга почивка. След двубоя с Черно море кракът му е бил доста подут. Лясков не се нуждае от операция, но заради травмата не бива да се подлага на сериозни натоварвания. На него ще му трябва доста време само за раздвижване, след което постепенно ще води по-интензивни занимания. Цялостното възстановяване на бранителя може да отнеме и 50 дни.

Лясков записа 13 участия в елита този сезон, най-вече благодарение на контузията на Жеферсон през есента. ЦСКА не разполага с друг ляв бек и това позволи на младока да натрупа доста срещи. Той обаче не се представя по най-добрия начин и през зимата „армейците“ търсиха алтернативен вариант за този пост. Така се стигна и до привличането на Нуно Томаш, който играе като централен защитник и ляв бек. Португалецът е под наем до края на сезона, но ако затвърди добрите си изяви, почти сигурно ще бъде привлечен за постоянно.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ