Не си поплюва! Слави поиска 533 години затвор за кмет на ГЕРБ! А друг направо…

Слави Трифонов

Ако се подходи пропорционално, спрямо присъдата на Иванчева, то на присвоилия 2 милиона Панайот Рейзи трябва да се отредят 533 години затвор.

Това обяви в шоуто си Слави Трифонов и удари здраво по Системата. Както е известно Рейзи, който допреди да попадне в лапите на съда, бе кмет от ГЕРБ, но покрай скандалите напусна партията.

Трифонов нападна и друг градоначалник от управляващите: Кметът на Стара Загора – Живко Тодоров се превърна в българския Анри Пино, след като реши община Стара Загора да подпомага Париж за въстановяването на катедралата Нотр Дам, само че не със свои пари, а с такива, събрани от гражданите.

Въобще Трифонов особено болезнено понася франкофониадата заляла страната и водещите ни политици.


One comment

  • Pistoleta Petko Ostrilkata

    21.04.2019 at 20:37

    А за МЕСТАН??? Кажете нещо за Местан и пускането му от ареста??? Този паразит Местан още малко ще го изкарат че той е жервата. А трябваше полицията да го застреля на мястото на катастрофата с 10 куршума в главата и тогава да го питат как се казва…
    Този мръсен паразит ще се измъкне ненаказан защото е известен и познава влиятелни хора които ще го защитят. Да го арестуват незабавно и да го държат в ареста до деня на делото а после 30 годишна присъда в затвора. Това е.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ