Свекърът на Виктория разкри нещо шокиращо за детето на убитата от Северин журналистка

северин

„Така или иначе животът върви. Ние сме длъжни да се съвземем, защото остана едно малко дете, което се нуждае от подкрепа. Отнето му е най-скъпото – майка му.“ Това заяви в ефира на Нова телевизия Румен Максимов, свекър на зверски убитата и изнасилена журналистка Виктория Маринова.

„Условно е да се говори за справедливост. Едва ли може да се получи такава присъда. Справедливата присъда би била само доживотната. Неговият защитник го е посъветвал да се възползва от член 27. Вероятно ще има между 25 и 30 години“, смята Максимов.

„Детето се държи мъжки. Научи всичко по един или друг начин. Споделят й го децата от класа. Ако не през ден, поне ведъж в седмицата изпращаме балони с послания „Мамо, обичам те““, сподели той.

„Призовавам хората имащи законодателна инициативна относно този прословут член 27. Всеки среднограмотен юрист може да напише алинея, в която да се казва, че извършителите на особено тежки престъпления не могат да се възползват от тази привилегия“, завърши Максимов.

Днес заподозряният за зверството Северин се изправя пред съда в Русе.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ