Синът на Кали заби колежка на майка си (Снимка)

cc7b6187703f8b10dfb18134715bc01e_big

Най-големият син на чалга звездата Кали – Георги, скандализира мрежата с провокативни кадри. Снимковият материал, публикуван в социалната мрежа, е със сексуален характер.

Любопитното е, че дамата, с която си разменя интимни ласки младежът, е не коя да е, а една от най-новите звезди на българската хип-хоп сцена Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето, пише „Телеграф“.

Един от кадрите е публикуван в профила на Георги в Инстаграм, а поредицата от снимки в официалната страница на рап изпълнителката. Според запознати Георги и Виктория имат отношения от съвсем скоро.

Не случаен е и един от коментарите под публикацията на наследника на Кали – „Намерихте се“. На новата светска двойка не се гледа с добро око, защото меломаните смятат, че двамата се опитват да заформят скандал, което по-скоро ще провокира негативни коментари, отколкото пожелания за щастлива връзка.

На кадрите те се целуват, а езиците им съвсем умишлено са завъртени към камерата. Снимката е силно обработена и определено навява странни чувства.

Публикувано във факти.бг: Котенцето е една от най-желаните изпълнителки в момента и определено присъствието й ще вдигне самочувствието на Георги. Преди време тя беше интимна с колегата си Марсо, но двамата така и не пожелаха да афишират връзката си официално. За певицата е ясно също, че е твърде млада и обича да сменя мъжете като носни кърпички.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ