Седем са задържани за безредиците в Куклен

Полиция

Седем са задържаните след вчерашния инцидент в Куклен заради нападение в частен имот. Там избухна скандал заради забележка за силна музика, отправена към компания от видимо пияни роми. Раздразнени, те нахлули в имота на семейство от Пловдив. Свидетели подали сигнал на тел. 112, а пристигналият екип на полицията е бил нападнат от агресивните пияни мъже. С камъни те са счупили предното и задното стъкло на полицейския автомобил.

По случая е образувано досъдебно производство, каза директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Атанас Илков.

Нощта в Куклен е преминала спокойно, каза пред БНР кметът Мария Белчева. Цяла нощ полицейското присъствие в града беше засилено.

„Вчера бях на мястото. На тази улица живеят както роми, така и българи, и турци. Винаги сме живели в разбирателство, искаме да остане така. Най-вероятно всичко е било заради алкохола“, каза Белчева в интервю за предаването „Преди всички“.

„Всички граждани, независимо от етноса си, трябва да спазват законите“, категоричен бе кметът. По думите ѝ, няма сериозно пострадали при инцидента.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ