Извънредни разкрития за серийния убиец от Кипър, който е наполовина българин!

метаксас

Българският модел Теа Георгиева е била снимана от серийния убиец Никос Метаксас в Кипър. Моделката е отбелязала, че отношението му е било много професионално и той се появявал наред с публични личности като бившия президент на страната Деметрис Кристофиас, пише „Български новини“.

Припомняме, че майката на 35-годишния сериен убиец на жени от Кипър е българка. Тя е от Стара Загора, баща му е кипърец, следвал у нас. Двамата се запознават като студенти, имат две деца – Никос и по-малката от него Лени. Разводът между родителите е тежък и скандален.

Метаксас направи признание от 10 страници за убийството на 7 жени.

От червеното езеро в Мицеро вече бе изваден куфар, в който откриха тяло на убита жена в напреднал стадий на разлагане. Той бе открит от робот с камера. В куфара е имало и циментов блок, за да потъне на дъното. Властите започват търсенето на още 2 такива куфара в езерото.

35-годишният заподозрян Никос Метаксас е офицер от армията. В собственоръчното му признание от 10 стр. той описва убийството на 7 жертви, три от които захвърлил в куфари във въпросното червено езеро – Марикар Валдес от Филипините, изчезнала през декември 2017 г., и майка и дъщеря от Румъния – 8-годишната Елена и 36-годишната Ливия Буня, които са в неизвестност от септември 2016 г.

До този момент са открити телата на 4 от 7-те жертви на изверга, търсят се 6-годишно момиче от Филипините – Сиера, както и двете румънки – Ливия и Елена Наталия.

В понеделник в Кипър спешно пристига екип от британски криминалисти, които да подпомогнат разследването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ