Азиатци заклещиха крадла, опитала се да ги обере! (СНИМКИ)

Полиция

Японски туристи обезвредиха джебчийка в центъра на Велико Търново днес следобед, разказаха очевидци във фейсбук.

Туристите се разхождали по тротоара, когато 26-годишната Събка от Самоводене, решила да претараши чантата на жена от групата. Вместо на богат улов обаче, се натъкнала на бойни китайски схватки, коментираbTV. Според медията обаче туристите били китайци.

„Японски туристи хванаха крадла, която се опитваше да ги обере в центъра на Велико Търново. Затиснаха я на земята и търпеливо, по азиатски изчакаха полицията , която пристига от центъра до центъра, за внушителните 20 минути. Вероятно , крадлата бе циганка и пищя неистово като пред заколение. Японците едвам я удържаха, за да я предадат на полицията. Тъжно! Срамно! Позорно!“, написа Галина Александрова във фейбук и публикува снимки от случката.

„Петима, шестима китайци нападнаха една жена. Разчекнаха я по всякакъв начин, повдигаха й краката, ръцете, обръщаха й краката, след това я повалиха на земята, като че ли я колят, нали“, разказва очевидецът Емине Вилиева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ