Разделят ли се Андреа и Кобрата? Вижте какво направи бясната певица след скандала

андреа кубрат

Половинката на боксьора Кубрат Пулев – Андреа вкара голяма част от феновете си в размисли, след като публикува любопитна снимка в социалните мрежи.

Те се отнесоха до това дали тя не се е разделила с Кобрата след огромния скандал с целувката между него и журналистката Джени Суши.

Блондинката сподели кадър със следния любопитен текст: „Защо си отиваш? За да можеш да се върнеш. Така можеш да видиш мястото, от което си дошъл с нови очи и допълнителни цветове. И хората те виждат по различен начин също. Връщането обратно на мястото, където си започнал, никога не е същото като тогава, когато си си тръгнал“, написа тя.

Тези думи породиха съмнения сред почитателите на изпълнителката най-вече заради посланието на текста, но и не само. По-наблюдателните обърнаха внимание на мястото, където е заснета снимката – Калифорния. Ако това не ви говори нищо, то ще ви напомним, че иммено в същия щат лицензът на родния боец бе спрян, като там ще се разглежда и дело за сексуално посегателство срещу него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ