СРАМ! Румен Радев вече си има партийка!? Вижте кои националисти му пристанаха и подкрепиха Мадуро

възраждане, костадин костадинов

Вече е повече от ясно, че партията на Костадин Костадинов „Възраждане“ е създадена само и единствено да откъсне от националистическия вот и да го хариже на БСП и Румен Радев.

Днес варненското формирование на Радев се саморазкри, като застана зад венецуелския диктатор Мадуро, както вече направиха „патроните“ на „Възраждане“ Румен Радев и Путин.

„Последните дни бяха особено драматични за Венецуела. На фона на все по-тежките и болезнени санкции от страна на Запада, продължаващите и подкрепяни отвън улични метежи, както и засилващата се политическа изолация, латиноамериканската страна преживя, макар и анемичен, но съвсем истински опит за военен преврат. Отделни части от венецуелската армия, ръководени от офицери-ренегати с младши и средни чинове, дезертирали и преминали на страната на самопровъзгласилият се за президент Хуан Гуайдо се опитаха да щурмуват ключови сгради на венецуелското правителство, както и военни обекти“. Това се казва в декларация на партия Възраждане.

Според партията на Костадин Костадинов „импровизираният метеж бързо бе овладян от страна на законните власти, а превратаджиите признаха поражението си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ