Майката на Есмер се оказа по-красива й от нея (Снимки)

Ако досега си мислехме, че Есмер Омертова е най-горещата във фамилията, то лидерското й място е сериозно застрашено и то не от кой да е, а от родната й майка.

Красавицата, която както добре знаем се подложи на не една или две пластични операции, има на кого да се е метнала по красота, а снимките на майка й не само потвърждават това, но и предизвикват небивал възторг в социалните мрежи. Нейната майка направо я слага в малкия си джоб!

Със своите екзотични татарски черти и неустоим чар Марина Омертова привлича окото, откъдето и да мине и обира мигновено погледите, нищо че дъщеря й също не е за пренебрегване.

Майката на Есмер се определя като пътешественица, но като професия практикува занаята на специалист по ландшафт дизайн или луксозно озеленяване и изграждане на красиви дворни площи. Несъмнено трудноемко професионално поприще, което изисква много богато въображение и достатъчно познания в областта. И разбира се, доста скъпа услуга, по която тузарите си падат особено много.

Въпреки че вече е на години, Марина прилича повече на сестра на Есмер, отколкото на нейна майка. Впечатлява с искрящо бяла усмивка, вечно усмихнати очи и гладка кожа. Гримира се с ярки червила и набляга на червената тоналност в избора на дрехи, а прическата й винаги е модерна. Тази комбинация безспорно е класика!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ