Неочаквано: Милен Цветков подсили родна партия преди Евроизборите

Милен Цветков

Безработният Милен Цветков е прибран под крилото на соросоидите. Журналистът, който бе свален от екран за изключително нисък рейтинг, дълго време не успя да си намери работа и никоя телевизия не му предложи място в редиците си.

От амбиция и суета да е пред камера обаче, Цветков се оказа готов на всичко, включително и да се продаде на хулителите на България и платени грантови соросоиди от „Да, България“.

Така Милен Цветков е получил лъскаво студио и се мъдри гордо пред логото на партията на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Водещият рекламира надълго и на широко хората, които чрез хулене на родината, се издържат от грантовете на Сорос. Тъй като нямат никакъв шанс на родна земя и хората вече знаят какви вреди нанасят на България, въпросната партия е решила, че ще има успех извън границите, въпреки тежките присъди от социолозите, които им дават едни от най-последните места.

Именно затова единственото място, където се разпространяват въпросните „интервюта“ са социалните мрежи, където фалшивите новини и безконтролната пропаганда все още не са под запрещение.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ