Звезда на Левски шокира: Имам договор за още 10 дни

ЦСКА, Левски, Николай Михайлов, Енрике Рафаел, Али Соу

Вратарят на Левски Николай Михайлов, който говори непосредствено след края на дербито с ЦСКА, загубено с 0:2, по-късно даде още по-емоционално интервю. В него стражът на „сините“ изрази огорчението си от случващото се в любимия му клуб в последните години. Михайлов изтъкна основната грешка, която на „Герена“ повтарят преди началото на всеки сезон – да гонят по 10-15 футболисти и да привлича нови на тяхно място.

„Нямам притеснения преди баража. По-добри сме и от Славия, и от Етър. Мястото на Левски е в Европа. Трябва да си свършим работата във вторник. След това предстоят много промени. Даже започнаха да се случват. След тях се надявам Левски да е там, където му е мястото. Защото това не е моят Левски. Аз го гледам и като фен, и като футболист. Левски трябва да си вдигне още много, много нивото. Видяхте хората как ни подкрепяха, заслужават го“, коментира Михайлов.

„Всяко лято нови футболисти, това не е правилният път. Играл съм години наред в чужбина и знам какво е. Който всяко лято маха по 15 футболисти и ги сменя с нови, не стига доникъде. Не знам вече кой пореден треньор се сменя… Какво ли не се направи с този клуб, хората са изтормозени“, огорчен е стражът на „сините“.

„Аз съм в Левски, обичам Левски и ще се радвам да остана в Левски. Омръзна ми от спекулации. Не е приятно по 36 пъти на ден да ме питат приятели – оставам или не оставам. Искам да остана и да радвам феновете. Радвам се, че съм тук, давам всичко от себе си. Ако ръководството иска да остана, ще остана. Имало е един разговор, много общ, в който нищо конкретно не се говори. В рамките на следващите десет дни ще се знае със сигурност. Имам договор за още десет дни“, добави Ники Михайлов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ