Изключително нагъл! „Предателят“ на Деси Радева нападна долно българите: Вие сте аномалия

Иво Христов2

Огорчен съм от изборния резултат, защото това беше победа на апатията над здравия разум. От гледна точка на историята това е едно морално поражение. Истината е, че очаквах ГЕРБ да се срине напълно, защото няма общество, което да толерира корупцията, но се оказва, че българското общество е някаква аномалия. Това сподели в сутрешния блок на bTV избраният за евродепутат от листата на БСП Иво Христов.

,,Имам резерви относно изборния резултат, защото от наблюденията си в страната не съм убеден, че това бяха честни избори. Има прекалено много свидетелства за принуда, натиск, корпоративен вот. Имаше манипулации на твърде много нива. Не бяха честни и почтени тези избори“, сподели още Христов.

,,Не смятам, че Борисов спечели изборите за ГЕРБ. Спечели ги този, който контролираше комисиите и това бе Цветанов. Омерзителен е начинът, по който той бе низвергнат. Виждате, че за него сега говорят високомерно и го изхвърлиха на бунището на ГЕРБ“, коментира той.

,,Чух се с президента, отношенията ни са идеални от самото начало. Той ми честити победата, а и продължавам да работя по стратегическите теми. Не я съветвам Нинова, защото не съм партиен член, но обменяме мнения. За последно обсъждахме изборните резултати. Мога да заявя, че това поражение на изборите не я е нокаутирало, даже напротив – станала е по-мотивирана“, каза в заключение Иво Христов, който бе обявен за предател от президентшата Деси Радева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ