Ето го изродът-циганин изнасили момиче в Слънчака! Бедна ви е фантазията защо го взели на работа в елитен хотел

Полиция

Жестокият изнасилвач на 24-годишната А.Ф. е заловен след отлична работа на криминалистите от РУ-Несебър.

Извергът вече е с повдигнато обвинение и е откаран в ареста за 72 часа, пише Флагман.бг. Установено е, че това е Божидар И., от Ямбол, с криминално досие. Той е на 25 години и се намирал в Слънчев бряг, тъй като бил нает като готвач в хотел.

„Не допускахме, че този човек има и условна присъда за грабеж. Имаме проблеми с персонала и наемаме всеки, който покаже и минимални качества за съответната длъжност. Не останаха кадри в туризма – дори не ми е минавало през ума да правя справки в полиция и следствие за евентуално досие“, каза работодателят на Божидар И.

Междувременно се разбра, че в нощта преди да проследи до хотелската й стая жертвата, Божидар е изпил доста голямо количество алкохол. Криминалистите от Несебър са хвърлили огромно количество труд и умения, за да идентифицират точно извършителя, което било сторено още в събота около обед, но отнело няколко часа, за да открият къде се намират в курорта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ