НЕВИЖДАН СКАНДАЛ ВЪВ ВОЛЕЙБОЛА НИ! Обвиниха националите, че паднали от Португалия за тото!?

4

Невиждан скандал тресе българския волейбол след безобразното представяне на националите в лигата на нациите. Там те записаха унизително поражение от тоталния аутсайдер Португалия с 3:1.

Вече няколко дни във волейболните форуми бесни фенове атакуват федерастите Данчо Лазаров и Тони Николов и състезателите, че няма друга причина да са играли толкова лошо срещу португалците, освен черно тото.

Припомняме, че генерален спонсор на държавния ни тим е букмейкърска компания.

Бесен от представянето бе и един от доайените на спортната ни журналистика – големият Атанас Станкушев. Вижте какво написа той в профила си във фейсбук:

Днешният ни волейбол е пълна порнография! В най-високите си етажи негово лице са вече дългогодишни пенсионери, Лазаров и Пранди, вероятно податливи за свое „последно десет“ в отдавна бившия си спорт. Като дете лудеех по Каров и Златанов, сетне, дойде Любо, сега Матей и Соколов. Все – великани! А днес някакви измисленици се чудят как да загубят от Португалия. Дали им е внушено или са роби на неможенето си, все ми е тая. Повече волейбол няма да гледам! А и коментаторчето…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ