Защо ДПС вдигна патериците си Весо и Волен и заудря с тях по ВМРО? Турска им работа…

11

Единият не спря да говори простотии преди изборите. На изборите му набиха канчето и млъкна.

Другият се занимаваше с тв-реалити преди изборите. На изборите му смачкаха канчето и отвори уста.

Учудваща е взаимозаменяемостта на Веселин Марешки и Волен Сидеров. Тези стават и лягат с пръдня. И винаги срещу ВМРО. Вече замириса много и трябва да попитаме защо?

Защото господарите са им едни и същи! И за няколко рубли повече „парламентарните идиоти“ са готови на всичко.

ГЕРБ дал на ВМРО гласове срещу сделката за Ф 16! Това си е наистина за усмирителна риза! Същият този ГЕРБ ли дето лидерите му държаха ЦИК до сряда за гушата, белким измислят как да отнемат втория мандат от ВМРО, за да може Лилето Павлова да се отдаде на брюкселска пенсия.

И, аланкоолу, айде не ни правете на глупаци. Няма значение Каракачанов или Карапинчеров е министър, тази сделка с Щатите ще подпише всеки министър на войната. Даже и да е Волен Сидеров. Защото по нея военният министър дума няма! Тя е държавен приоритет, държавно дело, не министерско.

ВМРО направи на тези избори нещо, което няма как да не плаши основните му противници от ДПС. Оказа се, че патриотичният вот вече не е контролиран. В Сараите се плашеха точно от това и ВОЛЯ трябваше да стане новата „Атака“. Е не стана! Хората решиха, че ще гласуват за реални родолюбци, а не за назначени за такива Магарета и волни средни пръсти.

И сега основната задача на участниците в рубладжийския заговор е да бъде ударено по ВМРО, че ей ги къде са местните избори. Ами, ако тези повторят вота? Че те утре ще станат неуправляеми от Матрицата. А от там се задава проблем с обръчите…

Забелязвате ли кога Марешки и Волен Сидеров излизат и почват да сипят простотии, че Воеводите надигнали ръст от 6 процента на гърба на циганския вот?

Точно в дни, в които бивш заместник-лидер на ДПС като Осман Октай излиза и казва, че Движението от турска партия е станала на последните избори циганска! Когото в Кърджали посрещат Карадайъ с циганска агитка, а не с мюсюлманска! В ДПС знаят, че е тъпо да излязат и да се обясняват. Никой и няма да им повярва. Затова вдигнаха патриотичните си патерици „Атака“ и ВОЛЯ и заблъскаха с тях по ВМРО.

Без да им пука, че на патериците им всичките снимки са с руски знамена.

Всъщност драмата на Волен Сидеров е ясна. Да си бил някога златен пръст и да девалвираш до втора патерица на болен турчин…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ