72-ата часа на един от ВМРО! Или защо тази партия е новия шанс на България

3

ВМРО се превърна в истинския феномен на отминалите европейски избори.

Партита за първи път се яви самостоятелно и отвя де що има социолог с 8 процента от вота и двама евродепутати!

„Купуват гласове“, ревна аутсайдерът Веселин Марешки.

„И то от циганските махали“, влезе в съветския тон една перхидролена волна пеперуда, препитаваща се със златния си среден пръст.

А обяснението е много просто: ВМРО слезе сред хората, избра политици от там и стана партията на народа.

Ето един пример: Красимир Богданов, народен воевода, пардон, народен представител на ВМРО. Вижте последните му 72 часа във фейсбук, за да разберете изборния феномен „ВМРО“.

Петък – носи лични подаръци и от ВМРО за Народно читалище „Просвета -1929“ в село Оселна, което стана на 90 години.

Петък, привечер – бира с приятели от ВМРО.

Събота, сутрин – уточняване на подробности по поклонническия пешеходен поход „Светия път“, посветен на 550 -та годишнина от пренасянето на мощите на свети Иван Рилски от Велико Търново в Рилския манастир, койтоще премине през три общини в област Враца. Походът ще започне на първи юли и ще продължи през целия месец. Във врачанско поклонниците ще останат една седмица, от 14 до 21 юли, като маршрутът ще премине през различни свети места и ще е съпроводен с богата културна програма.

Събота – среща с любимите ученици, на които като курсов ръководител преди 10 години е дал път в живота. Види се добре го е дал, защото всички до един са успели.

Неделя – концерт на Manowar.

Понеделник, сутрин – честване на храмовия празник на църквата в с. Оселна, навръх Свети Дух!

Няма го бентлито на Марешки, не е тръгнал като Волен към Варадеро, нито занимава цяла България със себе си като Корнелия. Не купува и ТЕЦ като Доган.

Обикновен български учител, почитащ религия и традиции, работещ за децата около него, грижещ се да не загине българщината. С още 239 такива депутати и България ще е друга!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ