Митака от „София ден и нощ“ забърка огромен скандал в риалитито на МЕГЗ

Мегз3

Кристиян Кирилов по известен като Митко от “София ден и нощ” предизвика лавина от коментари в социалните мрежи, пише „HotArena“.

Мускулестият актьор беше поканен от МЕГЗ като ментор в риалитито ѝ. Кирилов трябваше да мотивира момичетата във фитнес тренировка, но вместо това той успя да се изпокара с девойките, на които видимо изобщо не им се тренираше.

Секс-символът изгони няколко от девойките от тренировка и дори влезе в словестна престрелка с едно от момичетата. Именно репликата на Кристиян “Ставаш за реклама на салами” беше това, което взриви многобройните фенове на риалитито и доведе до стотици критики към него.

Феновете на формата буквално не спираха да се възмущават на красивия актьор под поста на МЕГЗ .

МЕГЗ, която не присъстваше по време на тренировката също осъди поведението на Кирилов като недопустимо. Въпреки това дизайнерката добави, че попринцип харесва Кирилов и според нея той е много добро момче, но се е увлякъл в ролята на строг треньор и е прекалил с репликите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ