Леле какво й се случи на женицата на Радан Кънев, която посегна на стадиона на ЦСКА…

марта георгиева

По 750 хиляди евро излиза на Столична община всеки един от 15-те апартамента, с които Юлия Берберян направи заменка, за да получи 21 декара в Борисовата градина, където днес се намира (до „Софияленд“) тенис комплексът на известната фамилия. Тези данни изнесе председателят на правната комисия в СОС Орлин Иванов.

Берберян е получила 21 декара за 15 панелни апартамента в „Люлин“, „Дружба“ и „Обеля“. Изнесените факти бяха в резултат на атаката на общинския съветник от Демократична България  Марта Георгиева, която каза,че Общината раздавала имоти в парк „Борисовата градина“.

Тя обвини Орлин Иванов, че е част от модела „Софиянски“.

Тогава той изнесе подробности около сделката с огромни общински терени по времето на Софиянски. „Аз съм член на анкетната комисия и има много заложени цъкащи бомби. Те са поставени в периода 1997 година до 2004 година. След това разпродажбата спира по времето, когато председател на Общинския съвет е бил Владимир Кисьов“, припомни Орлин Иванов.

Той директно каза на Марта Георгиева да разговаря с техните хора да върнат 21 декара на Столична община . А Общината ще им върне 15 панелни апартамента.

Разпищолената общинарка, която е близка до Радан Кънев, си навлече преди време гнева на стотици хиляди фенове на ЦСКА, когато се изтъпани с еко-олигарха Тома Белев и заяви, че няма да разреши да се строи нов стадион в Борисовата градина.

Най-куриозното е, че сестри Малееви и майка им Берберян станаха милионерки точно, когато обикаляха света за сметка на ЦСКА.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ